Studio.

Studio @ Oving verwondert door slim te ontwerpen voor 20m², 200m² of 2000m².

Studio

Er is op het gebied van meubilair, vloeren en raamdecoratie zoveel te verkrijgen, maar net als bij een goed gerecht gaat het natuurlijk om de samenstelling. Zoek je daarin een goed onderbouwd advies, maar wil je nog voldoende ruimte om zelf te beslissen? Onze studio kan aan die verwachting voldoen. Door een dieptegesprek met onze ontwerpers zijn we in staat om je prettig te verrassen. Jouw kennis en onze expertise maken een interieurontwerp uniek en voor iedere gebruiker geschikt. Een goed plan kost tijd en inzet en daarom vragen wij daar een vergoeding voor. Je bent daarna dus niet meer afhankelijk en kunt overal met je interieurvoorstel gaan winkelen. Natuurlijk willen we je graag begeleiden tot en met de realisatie.We kunnen daarom bij een volledige opdracht de reeds gemaakte kosten in mindering brengen. Het is tenslotte het eindresultaat dat telt!

Hospitality

Hospitality is de laatste jaren een keyword voor bijna alle organisaties. We zien in de veranderde zorginstellingen dat het restaurant de meest belangrijke ontmoetingsplaats is voor bewoners, aanverwanten en omwonenden. Deels om het imago op te vijzelen, maar ook om extra omzet te genereren. Ons horeca klimaat in Nederland is sterk toegenomen door kookprogramma’s op tv, running dinners en foodtrucks. Supermarktketens spelen hier ook nog eens handig op in. Deze horeca-toename merken we ook in de zakelijke branche.

Tegenwoordig ontmoeten we elkaar onder het genot van een goede espresso of verse jus en kiezen we iets van de kaart. Vervolgens hebben we een informele meeting of gaan we flexwerken in dezelfde omgeving. Door onze retail ervaring en horecaproducten kan de studio van Oving hier goed op in spelen. Door landscaping, routing, segmentatie, signing, verlichting en geschikt horecameubilair maken we samen een restaurant rendabel.

Huisvesting

U speelt met het idee om met de zaak te gaan verhuizen. Wat minder vierkante meters en minder kosten. U wilt niet inleveren op comfort voor uw medewerkers en groeimogelijkheden de komende jaren. Maar welk pand is nu het meest geschikt? Best lastig inschatten. Passen de werkplekken wel, zijn de vergaderruimtes niet wat karig? En waar luncht u straks? Oving is expert op het gebied van inrichting voor bedrijven en heeft voor u de oplossing met het meerruimte pakket. Het meerruimte pakket geeft u inzicht in welke locatie u het beste kunt kiezen door 3 schetsen op basis van uw wensen en voorkeurslocaties. Daar kan natuurlijk ook uw huidige pand bij zitten: die kunt u vaak ook efficiënter en mooier benutten.

Kantoor

Door de komst van internet vielen de beperkingen in tijd en afstand grotendeels weg. Met de huidige mobile devices maakt het niet meer uit waar, wanneer en hoe je werkt. Technologische veranderingen maken dat we tegenwoordig dynamisch werken. De huidige werkomgeving is tegenwoordig transparant en heeft een innovatieve en inspirerende cultuur. Alleen zo raken jonge werkgevers nog geprikkeld om elkaar te ontmoeten. Onze studio beschikt over jarenlange expertise en ervaring om het dynamisch werken ook in uw organisatie vorm te geven. En dat op een verantwoorde gezonde manier.

Wonen

Een woon- of leefomgeving zegt veel over mensen. Het is vaak een reflectie van hoe iemand is. We ontlenen onze identiteit aan ons interieur en zoals we ons kleden. Ben je graag netjes of voel je je juist prettig bij een slordige omgeving? Houd je van licht en modern of juist van meer verzadigde klassieke kleuren?

Voor een optimaal woonplezier is het dus belangrijk dat je je thuis voelt. Die keuze maak je het liefst zelf. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, jong of oud bent, samenwoont of alleen bent. Vanuit een groot assortiment kunnen we je helpen met goed advies voor kleuren en materialen. We houden zelfs rekening met je bestaande vloeren of meubelen. Woon je prettig, dan blijf je langer gezond.