Onderwijs.

Generatie Z

Deze generatie bestaat uit geboren netwerkers die de standaard manier van werken compleet zal willen veranderen. Deze nieuwe technologische generatie zullen we hard nodig hebben. 'Is jouw omgeving klaar voor generatie Z?' Is het antwoord op deze vraag nee? Dan bent u bij Oving aan het goede adres. Neem contact op voor de inrichting van uw leeromgeving.

Meet & Greet

Meet & Greet ruimtes zijn de nieuwe laboratoria. Ruimtes waar ideeën ontstaan en waar talenten worden gecombineerd. Een stimulerende omgeving draagt bij aan de plannen die ontwikkeld worden. Een goede balans tussen licht, meubilair en akoestiek draagt hieraan bij. Onze studio maakt hiervoor het optimale ontwerp.

Kids & Colors

Kinderen zijn zelf enorm kleurrijk, geef ze de mogelijkheid hun eigen ruimte te creëren en stimuleer creatieve ontwikkeling.

Bewegen

'Kinderen zijn niet gemaakt om stil te zitten.' Denk mee in de ontwikkeling van deze mogelijk positieve eigenschap te midden van onze huidige zitcultuur. De juiste inrichting voor uw school kan kinderen stimuleren om meer te gaan bewegen en van de stoel af te komen.