Kantoor.

Het ontmoetingskantoor

Een ruimte waar men elkaar ontmoet, overlegt, kennis deelt en de bedrijfscultuur weer tot zich neemt. Op het kantoor komen dus veel functies samen. Er moet daarom goed nagedacht worden over de efficiency van de ruimte en welk meubilair ingezet kan worden om het gebruik te optimaliseren.

Inspiratie op kantoor

'What you give is what you get.' Doorbreek oude patronen en wees een inspiratiebron. Je wilt geïnspireerd raken door de ruimte waarin je werkt. Dit kan door de kleuren, materialen of vormen die in de omgeving aanwezig zijn. De juiste balans hiertussen zorgt voor een optimale werkplek. Laat het over aan onze interieurarchitect en u zelft versteld staan van de mogelijkheden.

Hoe lunch jij?

'De lunch is een belangrijke maaltijd. Je hebt immers energie nodig om je taken goed te kunnen uitvoeren. Uit onderzoek blijkt dat de productiviteit van werknemers die hun lunch overslaan rond drie uur ’s middags aanzienlijk daalt. Gezonde voeding heeft invloed op je intelligentie, leervermogen, concentratie en geheugen. Het houdt je energieniveau op peil en helpt tegen stress. Je zit letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel en je bent minder vatbaar voor ziektes. Dus wil je jouw werkdagen scherp en productief doorbrengen? Dan is gezond lunchen heel belangrijk.

Een omgeving waarbij de werknemer uitgenodigd word om zijn/haar lunch te nuttigen is daarbij erg belangrijk. Bovendien worden de kantine/ontvangsthal steeds vaker ingezet om te lunchen met zakenrelaties. Wij denken daarbij graag met u mee hoe u de omgeving voor beide doeleinden optimaal kunt benuttenen inrichten.